(0 312) 425 02 04
Sosyal Medya Hesaplarımız

STOP Djvu Ransomware Çözümü – Decrypter

09 Eylül 2022
924 kez görüntülendi
STOP Djvu Ransomware Çözümü – Decrypter

STOP Djvu Ransomware Çözümü – Decrypter, Djvu tarafından kullanılan kriptografi algoritması AES-256’dır. Bu nedenle, dosyalarınız tamamen farklı olan ve başka kopya olmayan belirli bir şifre çözme anahtarı ile şifrelenmişse. Üzücü gerçek, mevcut benzersiz anahtar olmadan bilgileri geri yüklemenin imkansız olmasıdır.

Şifrelenmiş    JPG – .MP4 – .MTS – .3GP   Video ve Resim dosyaları kurtarılabiliriz. 

Lütfen Bizimle iletişime geçiniz.

Djvu çevrimiçi modda çalıştıysa, AES-256 anahtarına erişmeniz imkansızdır. Ancak Resim Video dosyalarınız kurtarılarılabilir.

Djvu virüsünü dağıtan hackerlerin sahip olduğu uzak bir sunucuda çözümü ve anahtarı saklanır.

STOP Djvu Ransomware Çözümü – Decrypter

 

stop djvu

stop djvu

Djvu Ransomware İçin Ödeme Yapmayın.

Lütfen mevcut yedeklemeleri veya Decrypter aracını kullanmayı deneyin

_readme.txt dosya ayrıca, bilgisayar sahiplerinin, dosyaların şifrelenmesinden itibaren 72 saat boyunca Djvu temsilcileriyle iletişime geçmeleri gerektiğini belirtir.

72 saat içinde iletişime geçilmesi durumunda, kullanıcılara% 50 indirim yapılacaktır. Böylelikle fidye miktarı 490 $ ‘a düşürülecek. Ancak, fidyeyi ödemekten uzak durun!

Bu dolandırıcılıklarla iletişime geçmemenizi ve ödeme yapmamanızı şiddetle tavsiye ederim. Kayıp verileri kurtarmak için en gerçek çalışan çözümlerden biri – yalnızca mevcut yedeklemeleri kullanarak veya Şifre çözücü aracı.

Tüm bu tür virüslerin tuhaflığı, şifrelenmiş verileri kurtarmak için benzersiz şifre çözme anahtarını oluşturmak için benzer bir dizi eylem uygular.

Bu nedenle, fidye yazılımı hala geliştirme aşamasında değilse veya izlemesi zor bazı kusurlara sahip değilse, şifrelenmiş verileri manuel olarak kurtarmak gerçekleştiremeyeceğiniz bir şeydir. Değerli verilerinizin kaybolmasını önlemenin tek çözümü, önemli dosyalarınızın düzenli olarak yedeklerini almaktır.

Bu tür yedeklemeleri düzenli olarak sürdürseniz bile, bunların ana iş istasyonunuza bağlanmadan, oyalanmadan belirli bir konuma yerleştirilmesi gerektiğini unutmayın.

Örneğin, yedekleme USB flash sürücüde veya bazı alternatif harici sabit sürücü depolamasında tutulabilir. İsteğe bağlı olarak, çevrimiçi (bulut) bilgi depolama yardımına başvurabilirsiniz.

Yedek verilerinizi ortak cihazınızda ne zaman tuttuğunuzu belirtmeye gerek yok, diğer verilerle birlikte benzer şekilde şifrelenebilir. STOP Djvu Ransomware Çözümü – Decrypter konulu başlığımızı okuyup gelen müşterilerimizin bir çoğunda çözümleme sağladık.

STOP Djvu Ransomware Çözümü - Decrypter

STOP Djvu Ransomware Çözümü – Decrypter

Bu nedenle, yedeği ana bilgisayarınızda bulmak kesinlikle akıllıca bir fikir değildir.

STOP Djvu Ransomware Çözümü – Decrypter bazı versiyonlarını EMİSOFT çözücü araçları kullanarak çözümleyebilirsiniz.

STOP Djvu Ransomware ailesi olarak da adlandırılan STOP Ransomware ailesi, tehdit edici bir kötü amaçlı yazılım parçasıdır.

STOP Djvu, dosya türlerini etkileme ve dosya uzantılarını şifreleme yöntemlerinin bazıları farklı olsa da, ortak özellikleri paylaşan ve STOP fidye yazılımından kaynaklanan çoklu tehditlerden yalnızca biridir.

Orijinal STOP Fidye Yazılımı , güvenlik araştırmacıları tarafından Şubat 2018 gibi erken bir tarihte fark edildi. Ancak o zamandan beri gelişti ve klonları ve yan dalları ailesi büyüdü. STOP fidye yazılımının birincil dağıtım yöntemi, bozuk ekler kullanan spam e-posta kampanyalarıydı. daha fazla bilgi için tıklayınız. 

 

Hemen Ara 0312 425 02 04
Whatsapp Hattı