(0 312) 425 02 04
Sosyal Medya Hesaplarımız

Ekranı Kırık Telefondan Veri Kurtarma

28 Ocak 2022
5.138 kez görüntülendi
Ekranı Kırık Telefondan Veri Kurtarma

Ekranı Kırık Telefondan Veri Kurtarma, ekranı bozuk bir Android telefonunuz olsun, anakartı yanık telefondan veri kurtarma veya cihazınız tamamen yanıt vermiyor olsun, veri kurtarma yine de mümkündür.

Teknik Bilginiz Yoksa Firmamızdan Yardım Alabilirsiniz. 

Telefon ekranı kırılmadan önce ”USB Debbug” izinleri yoksa ve USB bağlantı izinleri vermemişseniz, ekranı kırık iken  verilerinizi bilgisayara bağlayarak kurtarmanız mümkün değildir.

Bu şekilde mutlaka laboratuvarda işlem görmesi gerekmektedir.  

Bunun nedeni, bozuk bir telefondan veri kurtarmak için cihazın kendisinde herhangi bir şey yapmanıza gerek olmamasıdır. Ancak, doğru veri kurtarma aracına ve onu kurtarabilecek profesyonel bir desteğe ihtiyacınız olacak.

Başlamadan önce, telefonunuza bağlı iCloud veya Google hesabını kontrol edin.

cep telefon veri kurtarma1

cep telefon veri kurtarma

Yedeklemeler her zaman veri kurtarmadan daha iyidir ve çoğu telefon fotoğraflar, videolar ve diğer kişisel dosyalar gibi şeyleri otomatik olarak yedekler.

Google Drive veya iCloud’a gidin, oturum açın ve istediğiniz verilere bakın. Ekranı Kırık Telefondan Veri Kurtarma bazen maliyetin üzerinde olabilir.

Ancak, ihtiyacınız olan veriler otomatik yedeklemeye dahil değilse, en iyi seçeneğiniz veri kurtarmadır.

Bu, cihazın ne kadar hasar gördüğüne bağlı olarak kurtarmak istediğiniz her şeyi elde edemeyebilir, ancak kurtarılabilirse, bu yöntemlerden biriyle elde edebilmelisiniz.

Ekranı Kırık Telefondan Veri Kurtarma

Tüm bozuk telefonlar bir sorun teşkil etse de, tüm hasarlar eşit değildir. Yalnızca kırık ekran veya ana sayfa düğmesiyle ilgili sorun yaşıyorsanız, cihazı kontrol etmenin başka bir yolunu bulmak genellikle yeterlidir.

Ancak, telefonunuz tamamen yanıt vermiyorsa, verileri uzaktan almak için bir bilgisayar veya ikinci bir telefon kullanmanız gerekir.

İlginizi Çekebilir: Cep Telefonu Veri Kurtarma

Ölü veya Bozuk Bir Android Telefondan veya iPhone’dan Veri Kurtarma

Ekranı Kırık Telefondan Veri Kurtarma bir telefondaki verileri kurtarmak için ikinci bir cihaz kullanmanız gerekir.

Bir Android cihaz kullanıyorsanız, SD kartınızdaki verileri yeni bir telefona veya bilgisayara taşıyarak kaydedebilirsiniz.

SD Kartı Kontrol Edin

SD kartınızda saklanan veriler değişebilir. Çoğu kişinin müzikleri, videoları ve fotoğrafları telefonlarında bulunur, ancak Android sürümünüze ve seçtiğiniz ayarlara bağlı olarak, uygulamalarınız ve diğer verileriniz bile kaydedilmiş olabilir.

Bu, istediğiniz her şey olmayabilir, ancak genellikle iyi bir başlangıçtır ve bu verileri almak için yalnızca dört hızlı adım yeterlidir.

SD Kartınızı Çıkarın

SD kartınızı genellikle SIM kartınızla birlikte, cihazınızın yan tarafındaki bir tepside veya pilin arkasında bulabilirsiniz.

Ekrani Kirik Telefondan Veri Kurtarma1

Ekrani Kirik Telefondan Veri Kurtarma

Başka Bir Cihaza Takın

SD kartı bir dizüstü bilgisayara takmak için bir microSD adaptör kullanacağız, ancak onu yeni bir Android cihaza taşıyabilir ve bir USB kablosuyla bilgisayara bağlayabilirsiniz.

SD Kart Sürücüsünü açın

Windows dosya gezginini açın ve SD kartınızın verilerini içeren yeni sürücüyü bulun.

Verilerinizi Bulun

“Resimler” gibi ihtiyacınız olan klasörleri arayın . Tüm verileri bilgisayarınıza kopyalamaya değer, böylece istediğiniz zaman hepsine erişebilirsiniz.

Google yedeklemeleriniz varsa eğer kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz.

Google Drive Erişmek İçin Tıklayınız.

Veri Kurtarma Yazılımı

Bir SD kartınız yoksa veya ona kaydedilmemiş bir şeye gerçekten ihtiyacınız varsa, USB hata ayıklama olmadan çalışan bazı veri kurtarma yazılımlarına ihtiyacınız olacak.

Ancak, başlamadan önce, bu uygulamaların yapabileceği çok fazla şey olduğunu ve yanlış yaparsanız telefonunuzu kaybetme şansınız olduğunu unutmayın.

Güvenli veri kurtarma yalnızca database.com.tr’de olduğundan cihazınızdaki verilerinizi kaybetmek istemiyorsanız hemen bizimle iletişime geçmelisiniz.

Uzman mühendislerimiz cep telefonunuzun markası ve modeli ne olursa olsun % 95 oranında verilerinizi kurtaracak ve size teslim edecektir.

Hemen Ara 0312 425 02 04
Whatsapp Hattı