(0 312) 425 02 04
Sosyal Medya Hesaplarımız

Hangi Veri Kurtarma Şirketini Seçmeliyim?

08 Ekim 2022
362 kez görüntülendi
Hangi Veri Kurtarma Şirketini Seçmeliyim?

Bu makalemizde sizlere Hangi Veri Kurtarma Şirketini Seçmeliyim sorusunun yanıtını vereceğiz. Teknoloji insan hayatının gündelik yaşantısının içerisine müdahil olduğu günden beri çok büyük kolaylıklar sağlamıştır. Son yayınlanan istatistikleri göz önünde bulundurduğumuz da cep telefonu, bilgisayar vb. cihazların kullanım oranının nüfusa göre %98 olduğunu görürüz.

İşte tam da hayatımızda bu kadar büyük önem arz eden, anılarımızı, fotoğraflarımızı, müziklerimizi, mesajlaşmalarımızı, yedeklediğimiz dosyalarımızı, projelerimizi ve dahi onlarca özel verilerimizi içerisinde sakladığımız cihazların elbette güvenliği için elimizden geldiği kadar önlem koymaya çalışırız.

Database Veri Kurtarma Şirketi Olarak Başarı Oranımız %99!

Verilerinizi Kurtarmak İçin Bizimle İletişime Geçin!

Bir cihazınızda veri kaybı yaşadığınızda onu profesyonel ellere teslim etmeniz gerektiğini unutmayınız. Veri kurtarma firması seçerken mutlaka temiz clean rom laboratuvarının olmasına ve yetkin sertikalara sahip olduğuna dikkat ediniz. Konusunda uzmanlaşmış ve yüksel müşteri memnuniyeti sağlayan firmalar her zaman tercihiniz olsun.

veri kurtarma sirketi secerken dikkat edilmesi gerekenler

Hangi Veri Kurtarma Şirketini Seçmeliyim?

Veri kurtarma şirketi seçerken mutlaka araştırın ve sorun. Bu konuda uzman olmayan firmalar maalesefki bizim sektörümüzde de çoğalmış durumdadır. Verileriniz ne kadar sizin için önemli ise, bizler içinde önemli olduğunu unutmayınız.

Önemli verilerinizin bulunduğu harddiskler, cep telefonları ve diğer depolama aygıtlarıda artık güvenlik önlemlerini arttırmış durumdadır.

Örneğin; Desen kilidi, PIN, Parola, Parmak izi, Yüz tanıma vb. güvenlik adımları. Cihazlara gelen bu önlemler son derece güvenli olsa da burada unutulan bir faktör bulunmaktadır, insan beyni. İnsan beyni, kendisi için bu kadar fazla önem arz eden bilgilerin içerisinde bulunduğu cihaza hiçbir yerde kullanmadığı şifreleri koyma eğilimindedir. Bu yüzden kolaylıkla unutulmaktadır.

Şifresi unutulan cihazın garanti kapsam süresi devam ediyorsa doğrudan en yakın yetkili servise gitmeniz oldukça doğaldır. Lakin garanti kapsamı süresi dışında kalan cihazlarda birey ne yazık ki çaresiz olduğunu düşünmektedir. İşte tam da bu noktada veri kurtarma şirketleri devreye girmektedir.

Veri Kurtarma Şirketi Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Veri kurtarma şirketi seçerken dikkat etmeniz gereken ilk husus fiyatlandırma olmalıdır. Cihazın içerisinde ki verileri kurtarmak için başvuruda bulunduğunuz firma, size birkaç yüz Türk Lirası karşılığında hizmet vereceğini belirtiyorsa o firmadan uzak durmalısınız. Bu tarz firmaların genelde yaptığı işlemler başarısız olacaktır.

veri kurtarma sirketi secerken dikkat edilmesi gerekenler

Hangi Veri Kurtarma Şirketini Seçmeliyim?

Veri kurtarma işlemi oldukça maliyetli bir işlemdir. Cihazın, profesyonel mühendisler, yazılımlar ve yazılımcılar tarafından incelenmesi, sorunun tespit edilmesi ve onarılması ucuz maliyetle yapılabilecek bir işlem değildir. Unutmayınız ki, veri kurtarılırken harcanan kaynak ne kadar fazla ise fiyat o kadar yükselmektedir.

Lakin en pahalı firma, en iyi firmadır düşüncesi de tamamen yanlıştır. Sizin için en doğru firma, deneyim oranı yüksek, sizin sorununuz ile aynı sorunu yaşamış olan insanlara verdiği başarı oranı, verilerinizin gizlilik sözleşmesi kapsamında tutulup, tutulmadığıdır. Böylelikle sizlere, hangi veri kurtarma şirketini seçmeliyim sorusunu yanıtlamış olduk.

 

Hemen Ara 0312 425 02 04
Whatsapp Hattı