(0 312) 425 02 04
Sosyal Medya Hesaplarımız

Görüntü Netleştirme

27 Ocak 2022
2.419 kez görüntülendi
Görüntü Netleştirme

Görüntü Netleştirme, Günümüzde gelişen teknoloji özellikle kayıt sistemleri konusunda büyük bir değişimi sağladı. Kullandığımız çoğu kamera, cep telefonu gibi video ve fotoğraf kaydeden cihazların büyük bir bölümü en kaliteli şekilde görüntüleri çekmeyi sağlıyor.

Firmamızda Görüntü netleştirme ve Raporlama Hizmeti verilmektedir. 

Görüntü kalitesi amaca göre önem kazanıyor. Yani profesyonel anlamda görüntü elde edilmek isteniyorsa mutlaka iyi bir çekim kalitesine sahip olmak gerekiyor, aksi takdirde alıcısında istenilen etki oluşturulmamış oluyor. Cihazlar görüntüleri olduğu gibi çekebiliyor ya da üzerinde canlı oynayarak daha kaliteli ve daha çekici yapabiliyor. Sebep ne olursa olsun bir görüntü alınmak isteniyorsa artık kalite ilk sırada yer alması gerekiyor.

Görüntü Netleştirme

Görüntüleri çekip kaydettikten sonra üzerinde oynayabileceğiniz bazı internet siteleri var. Bu siteler kaliteyi artırdığı düşünülse de aslında var olan bir şeyin üzerine çok fazla kalite ekleyemiyor. Bu programların genellikle yaptıkları şey görüntülerin üzerine ekleme ya da çıkarma yaparak var olanı koruyup estetiği biraz daha güzelleştirmek. Kalitesiz bir görüntü belki bir dereceye kadar düzeltilebiliyor, ancak bunu online olarak yapmaya çalıştığınızda bulabileceğiniz ücretsiz site sayısı çok az, çünkü bu amaca hizmet eden siteler genellikle ücretli hizmet veriyor.

Bulanık Resmi Netleştirme Programsız

Bulanık bir resmi netleştirme programsız olarak yapmak yine bahsettiğimiz gibi yukarıdaki sitelerde yapılabiliyor, ancak bir resmin üzerinde ne kadar çok oynarsanız görüntü kalitesini de yükseltmek yerine düşürüyorsunuz. Bulanık resmi netleştirme programsız olarak yapılabilecek bir şey değildir, ancak çekmeden önce cihaz üzerinden biraz ayar yaptığınızda bu cihazlar bulanık görüntüyü netleştirebiliyorlar.

Ücretsiz Fotoğraf Netleştirme Sitesi

Ücretsiz fotoğraf netleştirme sitesi aradığınızda Google arama çubuğuna amacınızı yazmanız yeterli oluyor. Elbette ki bunu yapan bazı siteleri buluyorsunuz ama dediğimiz gibi profesyonel olarak bu hizmeti almak istiyorsanız elbette ki firmamız gibi bu işi yapanlarda var.

 

Görüntü Netleştirme 1

Görüntü Netleştirme

Görüntü Netleştirme

Firmamıza getirmiş olduğunuz video ya da fotoğraf görüntüleriniz geliştirmiş olduğumuz yazılımlar sayesinde daha net bir hale getirilebiliyor. Tabi bunun da kendi içerisinde bir ücreti olduğunu belirtelim. Ücret ise videonun uzunluğuna ve bozukluğuna göre değişiklik gösterebiliyor. Bu hizmeti alanlara baktığımızda ise genellikle adli vakaları ilgilendiren konular olabiliyor. Örneğin evinize giren bir hızsız bina güvenlik kameralarına takılmış fakat görüntü bozuksa bize getirdiğinizde görüntüleri okunabilir ve seçilebilir hale getirebiliyoruz.

Fotoğraf Netleştirme Programı

Firmamız aynı şekilde fotoğraf netleştirme konusunda da size profesyonel hizmet sağlayabiliyor. Bu iş teknik olarak donanım gerektiren, fakat sadece donanım değil aynı zamanda düzenlemeyi yapan kişinin de uzmanlığı olması gerektiren bir iş. Yani elinizdeki bir video ya da fotoğraf kaydını netleştirmeye çalışırken var olanı kaybetmemek ve kalitesini düşürmemek zorundasınız. Firmamızda hizmet veren mühendislerimiz kalite denildiğinde istenilen her türlü teknik desteği sağlayabilecek donanıma sahiptir.

Bulanık Fotoğraf Netleştirme Android

Bulanık fotoğraf netleştirme konusunda android uygulamalarda var, ancak bunlardan ne kadar beklenti içerisinde olduğunuzda önemlidir. yani her program sizin istediğinizi yapamayabilir. Android market içerisinde bu hizmeti verdiklerini iddia eden pek çok uygulama olsa da büyük çoğunluğunun da çöp olduğunu söylemek doğru olacaktır.

Database.com.tr olarak teknik beceri gerektiren veri kurtarma ve görüntü netleştirme konusunda size uzman destek sağlayabiliriz.

Hemen Ara 0312 425 02 04
Whatsapp Hattı